Dutz glazen tuinballen in de kleur donkergroen. Er liggen drie formaten op een tuintafel

GLAZEN TUINBALLEN EN TUINSTEKERS

Van een kleine witte glazen tuinbal voor in de plantenbak op de hoek van het terras tot tien verschillende tuinballen variërend in grootte en kleur in de border tussen de vaste planten.
Het maakt niet uit hoe groot je balkon of je tuin is, want voor elke situatie hebben wij tuinballen en tuinstekers in onze collectie.

STYLING

Met de gardenballs in verschillende kleuren en maten kun je net dat extra beetje kleur geven aan je border in het najaar of je tuin in de zomer juist nog kleurrijker maken. Door de gardenballs te combineren met de gardensticks creëer je een uitgesproken bijzonder geheel.
Als de zon weerkaatst op het glas van de tuinballen en de tuinstekers, lijkt het of er edelstenen in je tuin liggen te glinsteren.

Een ander idee is om de gardenballs toe te passen binnenshuis. We hebben de gardenballs op social media al gesignaleerd met een lamp erin. Dan heb je echt een uitgesproken unieke lamp!
Ook is het  leuk om ballen variërend in grootte bij elkaar op bijvoorbeeld een side-table of dressoir te zetten. Zo lijkt het wel een kunstobject!

INSPIRATIE

Durf Uitgesproken Te Zijn; dat is wat DutZ betekent. En wat dat uitgesproken dan is; dat is voor iedereen weer anders! De een zoekt het in de grote gebaren en een volgende in kleurrijke details, terwijl weer een volgende kiest voor een meer rustige woonstijl.

Laat je inspireren bij onze dealers of volg ons op Instagram en Facebook voor je dagelijkse dosis DutZ Collection.