magazijn DutZ Collection

EEN UITGESPROKEN LEUKE BAAN

Bij DutZ collection houden we van uitgesproken mooi mond geblazen glaswerk!
En we zijn enorm trots wanneer we die ene mooie vaas of dat prachtige stijlvolle windlicht terugzien bij de bloemist op de hoek of juist bij dat ene bedrijf aan de andere kant van de wereld!

Lijkt het jou ook geweldig om dit trotse gevoel te ervaren? En wil je deel uitmaken van ons team? Laat het ons weten! Wij zijn uitgesproken nieuwsgierig naar jou!

vacature orderpicker magazijnmedewerker

ONZE UITGESPROKEN COLLECTIE

Ben je benieuwd naar de producten waar je straks mee gaat werken? Neem dan een kijkje op onze socials of in onze webshop

OVER DUTZ COLLECTION

Het merk DutZ collection is ontstaan in 2006. DutZ collection is eigendom van de firma Nethroma. De start van Nethroma vond plaats in 1996 in IJsselmuiden, vlakbij Kampen. In feite is alles begonnen na de val van het communisme in Oost-Europa. Berno van Dooren en Bastiaan Kommers kwamen tijdens diverse reizen naar Roemenie in contact met glasfabrieken en kwamen op het idee om mondgeblazen glas te importeren. In de beginjaren werd er gehandeld in artikelen zoals wijnglazen en karaffen. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf steeds meer een eigen stijl en ging men zich meer en meer toeleggen op het zelf ontwerpen van ambachtelijk glas. Nadat in 2006 het merk DutZ wordt gekoppeld aan de collectie nam de export een hoge vlucht. De collectie heeft zich in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld en inmiddels is het glas te koop in vele landen over de hele wereld. Inmiddels is het bedrijf al weer enkele jaren gevestigd in de Hanzestad Kampen.