witte glazen DutZ schaal gevuld met citroenen

GLAZEN SCHALEN

Bij DutZ Collection staan we al sinds jaar en dag bekend om onze mond geblazen glazen vazen. Naast deze glazen vazen hebben we onder andere ook glazen potten en glazen schalen in onze collectie.
Deze glazen schalen worden met veel liefde en toewijding voor het ambacht met de mond geblazen en met de hand gevormd.
Dit unieke proces zorgt ervoor dat elk item uniek is en dat niet een glazen schaal exact gelijk is aan de andere.
Onze glazen schalen zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Groot, klein, met luchtbelletjes, rond, eigenlijk teveel om op te noemen.

Wanneer je er van houdt om lekker veel glazen vaasjes met mooie bloemen bij elkaar te zetten of die mooie kaarsen te groeperen, dan zijn de vlakke plates een ideale basis! Deze variant van de glazen schaal heeft een erg praktische vlakke onderkant, waardoor alles er lekker stevig op staat. Deze schalen zijn verkrijgbaar in twee kleuren en in diverse maten.

Wil je een mooi bloemstuk op de eettafel presenteren dan zijn de glazen schalen met bubbles of de bowls echt een uitkomst! Ze lopen op aan de buitenkant waardoor het bloemstuk stevigheid heeft en het mooi gepresenteerd kan worden.

En hou je niet van al die “toestand” en wil je het eenvoudig houden? Ook geen enkel probleem natuurlijk! De glazen schalen met bubbles bijvoorbeeld, zijn ook geweldig om als object te plaatsen op een side-table of dressoir. Of kies je dan toch liever voor de schaal van helder glas die ook dienst kan doen als fruitschaal? Keuzes, keuzes, keuzes!

INSPIRATION

En mocht je het echt even niet meer weten; geen nood! Kijk snel op onze dealer pagina en ga naar het dichtstbijzijnde DutZ Collection verkooppunt. Daar helpen ze je graag en met veel vakkennis verder met het stylen van die mooie glazen DutZ schaal!

Volg ons op onze verschillende social media kanalen voor nog meer inspiratie en je dagelijks dosis DutZ 😉