Kaarsenhouders / theelichthouders

Glazen kaarsenhouders en kleine glazen theelichthouders zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Ze zijn natuurlijk ook erg stijlvol en zorgen voor een gezellige ambiance!
Glazen theelichthouders kunnen ook uitstekend dienst doen als klein bloemenvaasje. Dat is nu het leuke van ons glaswerk; uitgesproken breed inzetbaar!
Elke kaarsenhouder en elke theelichthouder is mond geblazen en handgevormd. Dit zorgt ervoor dat elk item uniek is; het ene kaarsenglaasje heeft net iets meer luchtbelletjes dan de ander en een volgende is weer een fractie groter. Al die mooie unieke karaktereigenschappen zorgen ervoor dat jouw favoriete glas ook echt uniek is; een exact gelijke is niet te vinden!

Styling

In elk kleurenthema zijn mond geblazen theelichthouders te vinden. Houd je van kleur? Dan kun je helemaal los gaan met kaarsenglaasjes in ongelofelijk veel verschillende kleuren! Kijk dan snel bij het kleurenthema Roses & Fruits, Ocean & Forest of Golden Chique; daar kun je je hart ophalen als je van kleur houdt!
Je kunt je interieur ook mee laten veranderen met de seizoenen! Als je zorgt voor een rustige, stijlvolle basis, dan kun je kleur aanbrengen in de details. Combineer een hoge cilinder in de kleur smoke met kleine roze kaarsenglaasjes in het voorjaar en de zomer en kies tijdens de kerstperiode voor bijvoorbeeld kaarsenglaasjes in de kleur gold. Zo kun je er lustig op los variëren en creëer je een interieur dat helemaal bij jou past.
Ook voor de mensen die meer van de rustige Scandinavische woonstijl houden kunnen hun hart ophalen aan onze collectie. De rustige, naturel tinten in de kleurenthema’s Serenity en Smokey Black sluiten heel goed bij deze stijl aan!

Inspiratie

Durf Uitgesproken Te Zijn; dat is wat DutZ betekent. En wat dat uitgesproken dan is; dat is voor iedereen weer anders! De een zoekt het in de grote gebaren en een volgende in kleurrijke details, terwijl weer een volgende kiest voor een meer rustige woonstijl.

Laat je inspireren bij onze dealer of volg ons op Instagram en Facebook voor je dagelijkse dosis DutZ Collection