DUTZ GAAT STEEDS DUURZAMER

Ook wij proberen ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Dit komt onder andere tot uiting in de prachtige tijdloze ontwerpen die wij elk seizoen presenteren.

Daarnaast proberen wij ook steeds duurzamer te produceren en dat is gelukt! En hoe!
Een mooie nieuwe serie gemaakt met gerecycled glas.

Net als al ons andere glaswerk, wordt ook dit gerecyclede glas op ambachtelijke wijze gemaakt.
Het gerecyclede glas kan een groen / blauwe kleur hebben. Deze kleur ontstaat bij het opnieuw smelten van het glas.

De combinatie van het ambachtelijke productieproces en het recyclen van het glas zorgt ervoor dat elke vaas zijn eigen unieke uitgesproken eigenschappen heeft.

Elke DutZ cilinder is een unica! Elke glazen vaas is mondgeblazen door glasblazers uit onze Europese glasfabrieken.

Elk product kan dus qua kleur en vorm licht afwijken van de afbeeldingen. Kleine afwijkingen zoals belletjes en krasjes zijn geen defecten maar een gevolg van het ambachtelijke proces van traditioneel glasblazen. Ze verrijken het product en geven het een unieke uitgesproken uitstraling.

INSPIRATIE

DutZ – Durf Uitgesproken Te Zijn

Bij jou in de buurt zit altijd wel een DutZ verkooppunt die je verder kan adviseren met de styling van de verschillende vazen.
Volg ons op onze verschillende social media kanalen, zoals FacebookPinterest en Instagram voor nog meer inspiratie en je dagelijkse dosis DutZ.

Behalve mooie gerecylede glazen cilinders, hebben we ook glazen bloempottenglazen schalen en glazen windlichten en deze collectie wordt steeds verder uitgebreid en we presenteren meerdere keren per jaar verrassende nieuwe artikelen!