DutZ kaarsen op een glazen plateau. een aantal branden er

Luxe kaarsen

De luxe kaarsen van DutZ Collection zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in de avond en overdag geven ze kleur aan je interieur!

De handgemaakte luxe kaarsen van DutZ Collection worden in Europa geproduceerd en zijn van zeer hoge kwaliteit en gemaakt van 100% paraffine. DutZ kaarsen zijn in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar, dus er is altijd een geschikte maat voor jouw kaarsenglas, windlicht, kandelaar of plate. In elk kleurthema hebben we bijpassende kaarsen. De uitgebreide collectie mond geblazen windlichten en plates van DutZ Collection sluiten uitstekend aan bij de mooie kaarsencollectie.
Behalve de kleurrijke rustieke kaarsen hebben we ook Ice kaarsen in de collectie. Deze kaarsen hebben een ruwere buitenkant en zijn verkrijgbaar in tijdloze serene tinten.

Styling

En ook voor de luxe kaarsen geldt, net als voor het mond geblazen glaswerk uit onze collectie, groeperen is het toverwoord! De kaarsen van DutZ Collection zijn echte tijdloze eye-catchers. Door kaarsen in matchende kleuren en verschillende hoogtes bij elkaar op een glazen onderbord te zetten, krijg je direct een gevoel van luxe en rijkdom.
Onze luxe kaarsen zijn in 7 trendy kleuren leverbaar en ze zijn volledig doorgekleurd.

Inspiratie

Bij onze DutZ Collection dealers vind je een uitgebreid aanbod van kaarsen en glaswerk. De dichtstbijzijnde dealer vind je hier.

Volg ons op onze social media kanalen voor je dagelijkse dosis DutZ inpiratie