GLAZEN VAZEN

DutZ Collection staat al sinds jaar en dag bekend om ambachtelijk mond geblazen glaswerk. Elke glazen vaas van DutZ Collection wordt met veel liefde en passie voor het ambacht mond geblazen door echte vakmensen.

DutZ vazen zijn glazen vazen die in veel kleuren gemaakt worden en zo is er dan ook voor elk wat wils! Naast het, in elk interieur toepasbare, heldere glas staan wij bekend om onze uitgebreide collectie gekleurd glas. Onze ruime collectie hebben we verdeeld in verschillende kleurthema’s  om het zoeken naar de juiste glazen vaas voor jou zo makkelijk mogelijk te maken!
Ben je op zoek naar een DutZ vaas in de kleur rood bijvoorbeeld? Kijk dan snel bij het thema Roses en Fruits
Ben je meer iemand die van naturel tinten houdt? Dan kun je je hart ophalen bij het thema Serenity of wat te denken van Smokey Black?

Elke glazen vaas wordt dus op de ambachtelijke manier geproduceerd. Dat betekent dat elke vaas handgevormd en mond geblazen is en dit houdt vervolgens weer in dat je altijd een unieke DutZ vaas hebt; niet een glazen vaas is gelijk aan de ander! Hoe gaaf is dat? Je kunt wel proberen om twee zoveel mogelijk op elkaar lijkende glazen vazen bij elkaar te zoeken en vaak zul je er dan ook wel twee kunnen vinden die bijna identiek zijn, maar die ene vaas zal dan net een paar luchtbelletjes meer hebben dan de ander en een volgende kan qua maatvoering weer net iets afwijken. Juist dat maakt onze glascollectie zo uniek en uitgesproken!
Dat laatste is ook waar DutZ voor staat: Durf Uitgesproken Te Zijn. Uitgesproken door het design. Uitgesproken door het kleurgebruik. Uitgesproken door de unieke collectie glazen vazen.

INSPIRATIE

Met al die uitgesproken modellen, kun jij je eigen DutZ collectie steeds verder uitbreiden! Hoe leuk is het om al die kleine glazen vaasjes die bij jou in de kast staan te groeperen en in al die DutZ vaasjes mooie bloemen te zetten. Op jouw tafel staat dan een mooie grote heerlijk ruikende bloemenzee! Bij jou in de buurt zit altijd wel een DutZ verkooppunt die je verder kan adviseren met de styling van die verschillende vazen.
Volg ons op onze verschillende social media kanalen, zoals Facebook, Pinterest en Instagram voor nog meer inspiratie en je dagelijkse dosis DutZ.

Behalve mooie glazen vazen in eigentijdse designs en ontwerpen, hebben we ook glazen bloempotten, glazen schalen en glazen windlichten en deze collectie wordt steeds verder uitgebreid en we lanceren meerdere keren per jaar verrassende nieuwe artikelen! Hoe bijzonder waren de speciaal door Studio Suolle voor ons ontworpen glazen side tables die we afgelopen voorjaar lanceerden! En wat te denken van onze laatste samenwerking met Sini Majuri. Zij heeft voor ons de prachtige Bumpy vaas ontworpen.

En wie weet wat er in de toekomst nog meer aan verrassend eigentijdse ontwerpen en artikelen voorbij gaan komen.