GLAZEN BLOEMPOTTEN

In een modern en stijlvol interieur mogen glazen bloempotten niet ontbreken! Bij DutZ Collection zijn er volop glazen bloempotten in de collectie te vinden. Deze bloempotten zijn, net als de glazen vazen, glazen kandelaars en glazen schalen allemaal mond geblazen en handgevormd.

Doordat al ons glaswerk op de ambachtelijke manier wordt geblazen, is er niet een glazen bloempot gelijk aan de ander. Elk luchtbelletje, elke kleine oneffenheid of een klein verschil in afmeting is het resultaat van het toegewijde vakmanschap van de glasblazers. Dat maakt de glazen bloempotten van DutZ Collection zo uniek.

En nu hebben we het wel over glazen bloempotten, maar naast het feit dat bloemen er vanzelfsprekend prachtig in staan en echt een toevoeging zijn aan je interieur, kun je er natuurlijk ook een prachtige plant in zetten of wat te denken van een kaars?
De stijlvolle bloempotten zijn op heel veel manieren af te stylen en dit komt mede door het feit dat ze in zoveel verschillende kleuren en maten leverbaar zijn.

Ben jij helemaal fan van de Scandinavische woonstijl: functioneel, minimalistisch, tijdloos en een goede kwaliteit? In deze woonstijl zijn de glazen potten van DutZ Collection heel goed toe te passen. Mede door hun strakke design en de al eerder genoemde vele manieren van afstylen, passen de bloempotten van DutZ Collection perfect in deze stijl.

Hou jij meer van het mixen en matchen van verschillende kleuren, stijlen en patronen en hou je van items met een bijzonder verhaal? Dan ben je misschien meer een Bohemian type. Mooie warme tinten glazen bloempotten, zoals goudtinten, warme bruintinten of frisse roze tonen, die je prachtig met elkaar kunt combineren; in de een leuk plantje en in een ander een kaars en zo kom je tot een uitgesproken sfeervol Bohemian geheel.

Kortom: wat je stijl of smaak ook is, durf je eigen gevoel te volgen en of het dan Scandinavisch wordt of Bohemian, het wordt uiteindelijk jouw eigen uitgesproken unieke interieur met jouw eigen unieke uitgesproken bloempotten van DutZ Collection.

INSPIRATIE

DutZ – Durf Uitgesproken Te Zijn

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Pinterest of loop binnen bij een van onze dealers.