diverse glazen kandelaars en windlichten met brandende kaarsen op een side-table

GLAZEN KANDELAARS

Glazen kandelaars zorgen voor veel sfeer en gezelligheid in huis. En wanneer deze mond geblazen en handgevormd zijn versterkt dit dat gevoel nog meer! De glazen kandelaars zijn in verschillende hoogtes leverbaar.

De kandelaars zijn gemaakt van helder glas en daarom perfect te combineren met de rest van onze collectie, zoals de kleurrijke potten uit onze collectie of de kleine kaarsenglaasjes of votive’s.

Plaats meerdere kandelaars bij elkaar en combineer dit met windlichten en kaarsenglaasjes in verschillende maten. Op die manier creëer je een uitgesproken en stijlvol geheel.

De kandelaars zijn verkrijgbaar in helder glas en hebben een klassieke tijdloze look. Hierdoor zijn ze inzetbaar in veel interieurstijlen.
Wil je de klassiekere kant op? Kies dan voor een combinatie met windlichten die ook een klassiekere stijl hebben, zoals bijvoorbeeld de Hurricane met cup of de Hurricane Amazon.
Hou je meer van uitbundig en kleurrijk? Dan kun je je hart ophalen in onze collectie mond geblazen glaswerk! Glazen vazen, glazen potten en schattige windlichten in alle kleuren van de regenboog; echt alles kun je gebruiken om het geheel, in combinatie met de glazen kandelaars, kleurrijk af te stylen!

En zie het volgende even voor je: een mega lange tafel die prachtig is gedekt voor een heerlijk diner! Op deze tafel staat in het midden prachtige groendecoratie afgewisseld met kaarsenglaasjes en mooie hoge glazen kandelaars van DutZ Collection. Het geheel straalt een en al luxe uit! Ja? Zie je het?
Dat is uitgesproken DutZ – Durf Uitgesproken Te Zijn

Bij DutZ Collection hebben we ook een mooie collectie luxe kaarsen. Deze zijn vanzelfsprekend ook perfect te combineren met de glazen kandelaars.

INSPIRATIE

Bij onze DutZ Collection dealer vind je een uitgebreid aanbod van mond geblazen glaswerk en kaarsen. De dichtstbijzijnde dealer vind je hier.

Volg ons op onze social media kanalen voor je dagelijkse dosis DutZ inspiratie