GLAZEN WINDLICHTEN

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het interieur: de glazen windlichten. En niet alleen in het interieur, ook buiten op het terras staan de glazen windlichten prachtig! Want we gebruiken de windlichten allang niet meer alleen in de winter om het binnenshuis wat sfeervoller te maken tijdens de lange avonden. De glazen windlichten staan ook ontzettend sfeervol tijdens zwoele zomeravonden op de terrastafel. Lekker lang tafelen of loungen bij het sfeervolle licht die de kaarsen in de glazen windlichten verspreiden; heerlijk! Glazen windlichten zijn er in allerlei soorten en maten. We hebben de wat klassiekere glazen windlichten met een stijlvolle bolvoet en gevouwen rand, maar ook de strakke cilinders zijn tegenwoordig niet meer weg te denken.
Het is ontzettend sfeervol om verschillende glazen windlichten of glazen cilinders bij elkaar te plaatsen op een mooi glazen plateau. Mix en match verschillende maten en kleuren en wissel het hier en daar af met een klein glazen vaasje, bijvoorbeeld uit de Nadiel serie, om het geheel wat op te fleuren en wat speelser te maken.

Voor mensen die meer houden van de wat klassiekere of landelijke woonstijl zijn de glazen windlichten, de Hurricane Amazon of de Hurricane met cup, prachtig. Deze misstaan niet op een mooie authentieke schouw of robuuste eettafel.
Hou je wel van klassiek, maar ben je meer het stoere, landelijke type? Kijk dan eens bij de cilinders met de metal chips of die in de kleur smoke. of in topaz. Stoer, landelijk, natuurlijk; dat zijn de woorden die passen bij deze glazen cilinder windlichten.

Zoveel mensen, zoveel smaken! DutZ Collection heeft echt voor elk wat wils. Onze prachtige collectie mond geblazen glaswerk is toe te passen in elk interieur of je nu van modern Scandinavisch houdt of van stoer en landelijk, een mooi glazen windlicht of glazen vaas die precies past in jouw eigen uitgesproken interieur is altijd wel te vinden.

INSPIRATIE

DutZ – Durf Uitgesproken Te Zijn

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Pinterest of loop binnen bij een van onze dealers.