Loading...
  • Golden Chique

GOLDEN CHIQUE

Dompel je onder in luxe! Ervaar die rijke, warme en stijlvolle uitstraling in je interieur. Gouden- en warme gele tinten van de glazen vazen in dit kleurenthema voeren hier de boventoon.
Door de lichtval in deze mond geblazen glazen vazen lijkt het net of de zon schijnt, ook al regent het pijpenstelen!

STYLING

De glazen vazen, kaarsenglaasjes en glazen potten binnen het kleurenthema Golden Chique zijn onderling uitstekend te combineren. De tinten binnen dit kleurenthema vullen elkaar geweldig aan! De warme tinten van het glas in de kleuren topaz, amber en gold topaz geven je een stijlvol en rijk gevoel! En door voor een groots en kleurrijk glas object te kiezen vergroot je dit gevoel alleen nog maar meer.

De glazen vazen uit het kleurenthema Golden Chique zijn perfect te combineren met die uit het Roses & Fruits thema. Het frisse van de roze tonen gecombineerd met de warme tinten zorgen ervoor dat je het gevoel krijgt dat de zomer en de lente tegelijk plaatsvinden!
Hoe fris staat het niet op je salontafel om een mooi groot glasplateau te vullen met kaarsen in frisse rode, gele en roze tinten!?
Of wat te denken van een art glas object op die ene speciale plek. Door te investeren in een mooi investment piece, zorg je direct voor een mooi statement in je woonkamer. Prachtige investment pieces zijn te vinden in onze glascollectie bij de Art Objects. Ook binnen dit deel van onze collectie hebben we uitgesproken mooie stukken in de warme kleuren die passen bij het kleurenthema Golden Chique.
Investment pieces zijn glasobjecten die tijdloos mooi zijn en hun waarde niet verliezen of zelfs alleen maar meer waard worden!
Door deze te combineren met wat kleiner glaswerk kun je je interieur altijd modern en eigentijds houden. Laat de kleuren van de kleinere accessoires mee veranderen met de seizoenen. Kies in de zomer voor kleuren uit het Roses & Fruits thema en ga bijvoorbeeld in de winter meer voor de kleuren uit het Serenity of Smokey Black kleurenthema.

INSPIRATIE

Vind je het lastig om zelf de juiste combinatie te vinden? Volg ons op onze social media kanalen voor een dagelijkse dosis inspiratie.
En natuurlijk staan onze dealers met veel vakkennis voor jullie klaar om te helpen met het zoeken naar de perfecte kleurencombinatie!

Vergeet niet om te kiezen waar jij je goed bij voelt! Alleen zo krijg je een interieur dat uitgesproken goed bij jou past. Dat is DutZ – Durf Uitgesproken Te Zijn