Loading...
  • Roses & Fruits

ROSES & FRUITS

Prikkel je zintuigen! Als je de frisse roze tinten ziet, krijg je de smaak van cranberries in je mond. Kijk naar het warme rood, dan proef de amarena-kers op je ijsje. Denk je aan zachte roze tinten, dan ruik je de rozen in je tuin! Dat is wat je ervaart wanneer je het thema Roses & Fruits ziet. Stuk voor stuk prachtige mond geblazen glazen vazen, potten en kaarsenglaasjes.

STYLING

Wat geldt voor onze andere kleurenthema’s, geldt vanzelfsprekend ook voor dit thema: mix en match er vooral lekker op los! Het staat toch supervrolijk om een roze glazen vaas en een rood kaarsenglaasje naast elkaar te gebruiken?!
Of wat denk je van een echt statement piece in de kleur Apricot; reken maar dat dat de aandacht trekt! Een statement kun je maken met een vaas uit onze Art Object lijn. In deze lijn vind je prachtige glassart, ontworpen en geblazen door de glaskunstenaar Henryk Rysz. De glazen objecten uit series Sabina, Mateusz, Ciezki en Solidny zijn allemaal verkrijgbaar in de kleur Apricot. Dus naast het feit dat het echte eye catchers zijn vanwege het prachtige design, vallen ze ook nog eens op omdat ze zo’n mooie heldere roze kleur hebben!
Houd je ervan om lekker veel bij elkaar te zetten?! Kies er dan voor om een statement te maken door een grote groep kleinere vaasjes bij elkaar te plaatsen. Groeperen is hier het toverwoord! Het is mooi om een set Nadiel– of Manuela vaasjes op een glazen plate te zetten. Vul deze met fleurige verse bloemen en dinerkaarsen. Zo maak je van veel kleine vaasjes een groot statement piece!

De kleuren uit het thema Roses & Fruits kunnen erg goed gecombineerd worden met de kleuren uit de thema’s Smokey Black en Serenity. Deze twee thema’s vormen een perfecte basis om van daaruit  andere kleuren te gebruiken.
Maar vergeet ook niet de prachtige warme tinten uit het Golden Chique thema; uitgesproken warme goudtinten die perfect te combineren zijn met de fruitige kleuren uit het thema Roses & Fruits.

INSPIRATIE

Vind je het lastig om zelf de juiste combinatie te vinden? Volg ons op onze social media kanalen voor een dagelijkse dosis inspiratie.
En natuurlijk staan onze dealers met veel vakkennis voor jullie klaar om te helpen met het zoeken naar de perfecte kleurencombinatie!

Vergeet niet om te kiezen waar jij je goed bij voelt! Alleen zo krijg je een interieur dat uitgesproken goed bij jou past. Dat is DutZ – Durf Uitgesproken Te Zijn