Loading...
  • Ocean & Forest

OCEAN & FOREST

Voel je een met de natuur.
Het maken van eindeloze strandwandelingen en je hart ophalen in het bos tussen de vele schakeringen groen! Dat is het gevoel wat je ervaart wanneer door het kleurthema Ocean & Forests loopt.
Ons kleurthema Ocean & Forests is geïnspireerd door de natuur met zijn wisselende seizoenen. Het frisse groen van de nieuwe bladeren die elk voorjaar weer tevoorschijn komen of het donker groen dat doet denken aan een bos vol naaldbomen. Denk je aan witte stranden, zon en blauwe zee? Dat associeer je dan misschien met de zomerse kleuren lichtblauw en jade, terwijl nachtblauw en staalblauw meer geassocieerd kunnen worden met heftige winterstormen op de Beringzee.

De kleuren uit dit thema zijn goed te combineren met de kleuren uit de thema’s Smokey Black en Serenity. Deze twee thema’s vormen een perfecte basis voor een klassieker interieur. Door aan die basis donkerblauw of donkergroen toe te voegen maak je het geheel wat levendiger.

Het kleurthema Ocean & Forests leent zich ook perfect voor het mixen en matchen van bijzondere kleurencombinaties! Als je hart sneller gaat kloppen van een meer Bohemian interieur, dan vind je de nodige inspiratie zeker hier. De combinatie van de thema’s Roses & Fruits, Golden Chique en Ocean & Forests is dan perfect! Veel verschillende kleuren, uitbundige modellen, frivole prints en dat alles gecombineerd met dat oude familiestuk of die ene mooie kringloopvondst. Zo maak je je interieur uniek en uitgesproken. Uitgesproken jij!

Vind je het lastig om te bepalen welke stijl er bij jou past en hoe je dat allemaal moet combineren? De dealers van DutZ Collection staan graag voor je klaar met het juiste advies. De adressen van de DutZ-dealers vind je hier

Iedere vaas en elke pot van DutZ Collection is met veel liefde mond geblazen en met de hand gevormd. Ieder klein luchtbelletje en elk minuscuul verschil in maatvoering geeft jouw favoriete DutZ vaas zijn eigen uitgesproken karakter.
Dat is DutZ: Durf Uitgesproken Te Zijn!