Loading...
  • Smokey Black

SMOKEY BLACK

Smokey Black is het stijlvolle kleurthema van dit moment; een niet te vermijden must-have die prachtig te combineren is met de kleuren uit de andere thema’s.
Stoer, stijlvol en tijdloos; dat zijn de eerste woorden die bij je op komen als aan het kleurthema Smokey Black denkt. De diversiteit aan modellen in dit thema vormen samen een perfecte basis voor jouw woonaccessoires.

Door het zorgvuldig kiezen van de verschillende tinten en het samenvoegen van diverse kleurthema’s, creëer je een prachtig stijlvol geheel en komt je interieur tot leven: jouw eigen unieke interieur waar je je heerlijk kunt onderdompelen in een gevoel van luxe. Jouw thuis!
Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van de kleurthema’s Serenity en Smokey Black. Deze combinatie zorgt voor een stijlvolle en warme sfeer in huis. Smoke en beige: geweldig chique!
Durf je voor kleur te kiezen? Dat kan natuurlijk door een kleurrijk boeket met verse bloemen op een smoke vaas te zetten en dat is ook zeer zeker een geweldig idee! Maar heb je er ook al een aan gedacht om een vaas in de kleur smoke te combineren met potjes en kaarsen uit de kleurthema’s Roses & Fruits of Golden Chique?
Als de basis tijdloos is, dan kun je altijd variëren door het toevoegen van kleur. In de zomer kies je voor fris jungle-groen en in het najaar past misschien rost brown beter bij je interieur.

Vind je het lastig om zelf de juiste combinatie te vinden? Dan ben je altijd van harte welkom bij een van onze dealers. Zij helpen je met veel liefde en vakkennis graag op weg! De DutZ Collection dealers zijn hier te vinden

Iedere vaas en elke pot van DutZ Collection is met veel liefde mond geblazen en met de hand gevormd. Ieder klein luchtbelletje en elk minuscuul verschil in maatvoering geeft jouw favoriete DutZ vaas zijn eigen uitgesproken karakter.
Dat is DutZ: Durf Uitgesproken Te Zijn!