GLAZEN LAMPEN

In de collectie van DutZ Collection vind je nu ook verlichting. De glazen lampen zijn met zorg en aandacht ontworpen door de designers van Studio Suolle. Elke lampenkap is, zoals je van ons gewend bent, ambachtelijk geblazen door echte vakmensen in de fabrieken in Oost Europa.

Een DutZ Collection designlamp is een uitgesproken stijlvolle toevoeging aan je interieur. Je vindt bij ons designverlichting voor de woonkamer, keuken of slaapkamer.
De verlichting is daarnaast ook buitengewoon goed toe te passen als sfeervolle verlichting in een restaurant of op een hotelkamer.

LAMPEN COLLECTIE

Onze collectie designlampen bestaat uit glazen vloer- en tafellampen. Deze lampen hebben de mooiste namen als Pagode, Beehive en Bloom Lush.

Tom en Tymon, de designers van Studio Suolle, stellen de door hun ontworpen designlampen aan jullie voor:

PAGODE

Deze lamp bestaat uit meerdere verdiepingen die geleidelijk kleiner worden, waardoor het een zwevend effect creëert in een luchtig frame. Met zijn warme gloed brengt de Pagode Lamp levendige kleuren en betoverende details tot leven, waardoor je interieur een magische sfeer krijgt. Haal de betovering van het designlicht in huis met deze prachtige Pagode Lamp en geniet van de magie die het brengt.

BLOOM LUSH 

Het mondgeblazen glas van de Bloom Lush weerspiegelt de tere schoonheid van bloemknoppen. Wanneer het licht schijnt, lijken de knoppen tot leven te komen en verspreiden ze een warme en sfeervolle Dutz gloed. Deze lamp is een eerbetoon aan de transformatie en groei in de natuur, met zowel fijne als weelderige knoppen. Breng de poëzie van bloeiende knoppen in je interieur met de Bloom Lush en geniet van de betoverende ambiance en laat je interieur groeien.

BEEHIVE MET FRAME

Deze lamp bestaat uit meerdere verdiepingen die geleidelijk kleiner worden, Een prachtige glazen vloerlamp geïnspireerd op de sierlijke rondingen van een bijenkorf. Het mondgeblazen ronde gelaagde glas lijkt moeiteloos te zweven op het frame, waardoor de natuurlijke en hangende korf ontstaat. Het licht oogt avonds als warme gloed die door het glas sijpelt, met subtiele luchtbelletjes, brengt een honingzoete sfeer tot leven in het interieur.

BEEHIVE 

Een prachtige glazen grondlamp geïnspireerd op de sierlijke rondingen van een bijenkorf. Het mondgeblazen ronde glas heeft meerdere lagen die je op verschillende posities op de grond kan laten schijnen, waardoor een natuurlijke en betoverend korf ontstaat. Net als bij de Beehive lamp met frame oogt het licht avonds als warme gloed die door het glas sijpelt, met subtiele luchtbelletjes, brengt een honingzoete sfeer tot leven in het interieur.

INSPIRATIE

Met al die uitgesproken glazen lampen, kun jij je eigen DutZ collectie steeds verder uitbreiden! Hoe leuk is het om je eigen vazen van DutZ Collection te combineren met een mooie glazen vloerlamp, zoals de Pagode of de Bee Hive. Wat een sfeervol en stijlvol geheel zal dat zijn.
Bij jou in de buurt zit altijd wel een DutZ verkooppunt die je verder kan adviseren met de styling van die verschillende lampen.
Volg ons op onze verschillende social media kanalen, zoals Facebook, Pinterest en Instagram voor nog meer inspiratie en je dagelijkse dosis DutZ.

Behalve mooie glazen lampen in eigentijdse designs en ontwerpen, hebben we ook glazen bloempotten, glazen vazen en glazen windlichten en deze collectie wordt steeds verder uitgebreid en we lanceren meerdere keren per jaar verrassende nieuwe artikelen!

En wie weet wat er in de toekomst nog meer aan uitgesproken eigentijdse ontwerpen en artikelen voorbij gaan komen.